Fötter

Här kan du välja lätt pedikyr eller mer grundlig fotvård. Välj ”plus” om dina fötter inte har blivit underhållna på länge, eller om du vill ha lackade tånaglar. Medicinsk fotvård gäller för besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård. Ej remisser!

Lättare pedikyr för dig som bara vill fräscha upp fötter och tånaglar! Vi inleder med ett varmt och uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, slipar tånaglar och förhårdnader och avslutar med lätt fotmassage.

30 min • 450 kr

Grundlig fotvård utan lackning, för dig som behöver vårda fötterna! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader samt avslutar med avslappnande fotmassage.

60 min • 695 kr

För dig som behöver extra tid för dina fötter eller vill ha lackade tånaglar! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader samt avslutar med avslappnande fotmassage och ev lackning. Av hygieniska skäl medtag samtliga önskade nagellack, samt öppna skor då väder tillåter.

75 min • 795 kr

För besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut. Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester, slipar förhårdnader, behandlar liktornar, nageltrång och hälsprickor samt avslutar med lätt fotmassage för cirkulation. Ej remisser!

60 min • 695 kr

För dig som behöver extra tid för besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut. Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester, slipar förhårdnader, behandlar liktornar, nageltrång och hälsprickor samt avslutar med lätt fotmassage för cirkulation. Ej remisser!

75 min • 795 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories