Händer

Jag utför manikyr på dina naturliga naglar. Allra bäst mår naglarna utan nagellack för att de fina oljorna ska få sitta kvar, men om du önskar piffa till med lite färg så finns förstås möjlighet till det. Av hygieniska skäl ta med samtliga önskade lack!

Lättare manikyr för dig som bara vill fräscha upp händer och naglar! Vi filar till naglarna och puttar ner nagelbanden, avlägsnar gammal hud med mjukgörande peelingmask och avslutar med en lätt handmassage.

30 min • 595 kr

Grundlig manikyr utan lackning, för dig som behöver vårda händerna! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad, avlägsnar nagelbandsrester och polerar upp en blank yta på nageln, samt avslutar med en mjukgörande handmassage.

60 min • 795 kr

För dig som vill piffa till din vårdande manikyr med ett fint nagellack! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad, avlägsnar nagelbandsrester och polerar upp en blank yta på nageln, och avslutar med en mjukgörande handmassage samt lackning. Av hygieniska skäl medtag samtliga nagellack!

75 min • 895 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories