Manikyr

Jag utför manikyr på dina naturliga naglar. Allra bäst mår naglarna utan nagellack för att de fina oljorna ska få sitta kvar, men om du önskar piffa till med lite färg så finns förstås möjlighet till det. Av hygieniska skäl ta med samtliga önskade lack!

Lättare manikyr för dig som bara vill fräscha upp dina händer och naglar! Vi filar till naglarna och puttar även ner nagelbanden. Sedan avlägsnar vi gammal hud med mjukgörande peelingmask samt avslutar med en lätt handmassage. Boka här.

30 min • 595 kr

Grundlig manikyr utan lackning, för dig som behöver vårda händerna! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad. Sedan avlägsnar vi nagelbandsrester och polerar även upp en blank yta på nageln. Och så avslutar med en mjukgörande handmassage. Boka här.

60 min • 795 kr

För dig som vill piffa till din vårdande manikyr med ett fint nagellack! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad. Sedan avlägsnar vi nagelbandsrester och polerar även upp en blank yta på nageln Och så avslutar vi med en mjukgörande handmassage samt lackning, där du av hygieniska skäl behöver ta med samtliga nagellack! Boka här.

75 min • 895 kr

My Cart
Close Wishlist
Categories