Ekologiska varumärken

Här erbjuder jag svenska och ekologiska varumärken för hudvård och yoga, som jag använder såväl i tjänster och till försäljning, som för eget bruk till mig själv och min familj. Det är ett självklart val för mig att endast använda produkter som värnar om människa och natur i alla led av processen.

M Picaut logga med länk till M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Skincare • Ecoluxury made in Sweden. Produkterna är svenska med ekologiska ingredienser, och tillverkas med grön el och renat vatten från Dalarna. Produktserien är liten i antalet produkter, men desto större i effektivitet, användningsområden och resultat.

Länk till att läsa mer om M Picaut Skincare - Företaget bakom Mette Picaut som producerar svenska och ekologiska produkter för hudvård
Länk till webshop hos InCare för att handla svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare - hudvård och kroppsvård
Bonussystem
50 % på 11:e produkten
Yogiraj logga med länk till Yogiraj

Yogiraj • Organic & Toxin Free. Produkterna är svenska och tillverkas av ekologiskt certifierad bomull och 100 % giftfria material. Varumärket värnar om hållbarhet; såväl ekologisk, som social och ekonomisk. Jag har valt ut mina egna favoriter ur sortimentet.

Länk till att läsa mer om Yogiraj - Företaget som producerar ekologiska och giftfria produkter för yoga
Länk till webshop hos InCare för att handla svenska yogaprodukter från Yogiraj - ekologiska och giftfria material
Fri Frakt
Över 599 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories