Skötselråd för Yogaprops

Med rätt vård och omsorg är Yogirajs yogamattor och yogaprops några av marknadens mest pålitliga när det gäller hållbara och slittåliga produkter. Tack för att du väljer svenska, ekologiska och giftfria produkter som bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.

Yogamattans grepp

All-round-mat 4 mm är den perfekta yogamattan för såväl nybörjaren som den erfarna yogin. Ju mer du använder den desto bättre blir mattans grepp.

Ett bra grepp på yogamattan är viktigt för att kunna utföra och hålla olika yogapositioner. Greppet kan upplevas olika från person till person beroende på teknik, erfarenhet och eventuell handsvett eller handkräm. Hur som helst brukar mattans grepp förbättras ju mer man använder den. Så du kan lugnt yoga in din matta med lite kärlek och tålamod.

Tips! Om du vill snabba på den naturliga processen kan du strö rikligt med havssalt över din all-round matta och låta verka i 24 timmar. Torka sedan bort saltet med en blöt trasa.

Skötselråd All-round-mat 4 mm

Yogirajs All-round-mat 4 mm kan med fördel tvättas i maskin i 30 grader, dock utan centrifugering. Använd ett skonsamt tvättmedel (Obs! Blekmedel och sköljmedel förstör yogamattan). Det går också utmärkt att torka av mattan med en våt trasa. Låt hängtorka eller rulla in mattan i en handduk för att suga upp fukten.

Skötselråd Bolster

Fodralet på Yogirajs bolster är av ekologisk bomull enligt Global Organic Textile Standard.

Fodralet är avtagbart och kan tvättas i maskin i 30 grader. Använd ej blekningsmedel eller sköljmedel. Torktumla ej. Bör hängtorka.

Skötselråd Block

Få extra hjälp i positioner.

Torka av med blöt trasa vid behov.

Skötselråd Bälten

Yogirajs bälten är tillverkade av ekologisk bomull.

Tvätta bort fläckar med fuktig trasa vid behov.

Länk till webshop hos InCare för att handla svenska yogaprodukter från Yogiraj - ekologiska och giftfria material
Länk till att hitta alla tjänster för yoga hos InCare - yogafilosofi, yogaformer & moment, yoga PT lektion 1-2 personer, yogakurser & retreats och yoga på företag & event
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories