Behandlingar

Här erbjuder jag hudvårdsbehandlingar från topp till tå. Jag brinner för att arbeta hållbart med mina egna händer som verktyg på dina naturliga attribut, och med ekologiska produkter från M Picaut Swedish Skincare som värnar om människa och natur.

Hållbart Arbetssätt
Hygienrutiner & Förbrukning
Cecilia Marberg

Cecilia Marberg

Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare

Efter över 20 år i hudterapeutyrket så har jag landat i ett arbetssätt som känns mest hållbart både för mig själv och för framtiden. Jag har valt att jobba med mina egna händer för ”they never go out of style”, till skillnad från trendiga apparater som behöver bytas ut varje år och som dessutom drar mycket el och förbrukar jordens resurser.

Jag har också valt att arbeta med svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare som tar hänsyn till planetens välmående under hela processen, från tillverkning i Dalarna med grön el och de renaste ingredienser, till användning enligt konceptet ”less is more” där varje produkt är otroligt dryg och även kan användas till fler områden än de uppenbara. Och slutligen till avfallshantering där alla förpackningar är gjorda av 100 % återvinningsbara material.

Jag har även gjort ett medvetet val att boka av oredntlig marginal mellan mina hudvårdsbehandlingar för att säkerställa att jag alltid kan hålla en god hygien, och för att du som kund alltid ska veta att du är speciell och aldrig på ”löpande band”.

Varmt välkommen på mina hudvårdsbehandlingar / Cecilia Marberg

InCare of You Hud & Yoga logga - tecknad ram med kvinna som blundar som symbol för hudvård och lotusblomma som symbol för yoga
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories