Ryggbehandlingar

Jag utför ryggrengöring på ungdom med veganprodukter, och på vuxen med avslutande ryggmassage. Jag använder ekologiska produkter från M Picaut Swedish Skincare, som ger effektiva resultat med omtanke om hud och natur.

Djuprengöring för tonårsryggen. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp ryggen och tömmer porerna, samt avslutar med rengörande mask. Veganvänliga produkter.

45 min • 895 kr

Djuprengöring för ryggen, med avkopplande ryggmassage. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp ryggen och tömmer porerna, gör ryggmassage för rygg, axlar och nacke samt avslutar med lugnande mask.

75 min • 1195 kr
Länk till att hitta alla behandlingar hos InCare - hudvård, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning.
Länk till Bokadirekt för bokning på nätet - hudvård och yoga, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning, samt yogalektioner, yogakurser, yogaevents och yogaretreats
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories