Ekologiska varumärken

Jag erbjuder ekologiska produkter från svenska varumärken för hudvård och yoga. De använder jag såväl i tjänster och försäljning, som för eget bruk till mig och min familj. Det är ett självklart val för mig att använda produkter som värnar om människa och natur i alla led av processen.

M Picaut logga med länk till M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Skincare • Ecoluxury made in Sweden. Ekologiska produkter med ekologiska ingredienser, tillverkade i Sverige med grön el och renat vatten från Dalarna. Produktserien är liten i antalet produkter, men desto större i effektivitet, användningsområden och resultat. Här kan du även läsa på deras egen hemsida.

Länk till att läsa mer om M Picaut Skincare - Företaget bakom Mette Picaut som producerar svenska och ekologisk hudvård
Länk till webshop hos InCare för att handla svensk och ekologisk hudvård från M Picaut Skincare - hudvård och kroppsvård
Bonussystem
50 % på 11:e produkten
Yogiraj logga med länk till Yogiraj

Yogiraj • Organic & Toxin Free. Ekologiska produkter tillverkade i Sverige av ekologiskt certifierad bomull och 100 % giftfria material. Varumärket värnar om hållbarhet; såväl ekologisk, som social och ekonomisk. Jag har valt ut mina egna favoriter ur sortimentet, och kan beställa hem dina favoriter vid önskemål. Här kan du läsa på deras hemsida.

Länk till att läsa mer om Yogiraj - Företaget som producerar ekologiska och giftfria produkter för yoga
Länk till webshop hos InCare för att handla svenska yogaprodukter från Yogiraj - ekologiska och giftfria material
Fri Frakt
Över 599 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Close

Close
Categories