Ekologiska varumärken

Jag erbjuder ekologiska produkter från svenska varumärken för hudvård och yoga. De använder jag såväl i tjänster och försäljning, som för eget bruk till mig och min familj. Det är ett självklart val för mig att använda produkter som värnar om människa och natur i alla led av processen.

M Picaut Skincare - Svensk och Ekologisk Hudvård.

M Picaut Skincare • Ecoluxury made in Sweden. Ekologiska produkter med ekologiska ingredienser, tillverkade i Sverige med grön el och renat vatten från Dalarna. Produktserien är liten i antalet produkter, men desto större i effektivitet, användningsområden och resultat. Här kan du även läsa på deras egen hemsida.

Länk till att läsa mer om M Picaut Skincare - Företaget bakom Mette Picaut som producerar ekologisk hudvård - svenska och ekologiska produkter med havtorn.
Länk till webshop hos InCare för att handla svensk och ekologisk hudvård och kroppsvård från M Picaut Skincare. Ekologiska produkter. Havtorn. Serum. Anti-Age.
Bonussystem
50 % på 11:e produkten
Yogiraj - Svenska och Ekologiska produkter för yoga

Yogiraj • Organic & Toxin Free. Ekologiska produkter tillverkade i Sverige av ekologiskt certifierad bomull och 100 % giftfria material. Varumärket värnar om hållbarhet; såväl ekologisk, som social och ekonomisk. Jag har valt ut mina egna favoriter ur sortimentet, och kan beställa hem dina favoriter vid önskemål. Här är deras hemsida.

Länk till att läsa mer om Yogiraj - Det svenska företaget som producerar 100 % giftfria samt ekologiska produkter för yoga
Länk till webshop hos InCare för att handla svenska, giftfria och ekologiska produkter från Yogiraj. Ekologisk hudvård finns även i shopen.
Fri Frakt
Över 599 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories