M Picaut Skincare

M Picaut Skincare • Ecoluxury made in Sweden – Det är ett självklart val för mig att arbeta med produkter som är hållbara både för människa och natur. Produktserien är liten i antalet produkter, men desto större i effektivitet och resultat.

M Picaut Skincare - Svensk och Ekologisk Hudvård.

M Picaut Filosofi

Grundaren av M Picaut Skincare heter Mette Picaut. Hon kommer från Göteborg och har bakgrund inom både svensk sjukvård och kinesisk medicin. Mette tror på ”Less is More” eftersom naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från rena odlingar där odlaren har omsorg om såväl plantor sam miljö. Och tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Mette vill att du med gott samvete ska kunna ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

Länk till webshop hos InCare för att handla svensk och ekologisk hudvård och kroppsvård från M Picaut Skincare. Ekologiska produkter. Havtorn. Serum. Anti-Age.
Länk till info om signaturingrediens havtorn i produkter från M Picaut Skincare

Omtanke om vår jord

Det är en stor utmaning att skapa ekologiska produkter med lyxkänsla utan onödiga utfyllnader, men det går. M Picaut har maximalt med rena och ekologiska ingredienser i sina hudvårdsprodukter som de kombinerar med exklusiva biopatent, ett modernt tänk och att allt ska vara allergenfritt. Tillverkningen av produkterna sker i Sverige med grön el och rent dalsländskt vatten. Och förpackningarna är i återvinningsbart glas eller miljövänlig plast med strävan efter att göra så lite inverkan som möjligt på miljön. Naturligtvis är alla produkter även helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. M Picaut testar inte någon av sina produkterna på djur och alla, förutom två, produkter som finns i sortimentet är 100 procent veganska. Till shopen!

Länk till info om hur du väljer rätt serum från M Picaut Skincare. Anti-Age.
Länk till info om hur du väljer rätt crème från M Picaut Skincare. Anti-Age. Serum.

Resultat och känsla

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv och resultatinriktad hudvårdsserie för ansikte och kropp. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti-Age. Och produkterna är ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Mette tycker att det är viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår, vilket även speglar av sig i hennes produkter. Hon har gjort en serie som hon själv alltid önskat att hudvårdsprodukter ska vara. Rena, effektiva och underbar att använda! Läs gärna mer på M Picaut Skincare’s egen hemsida här.

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories