Yogiraj

Yogiraj • Organic & Toxin Free – Det är ett självklart val för mig att arbeta med produkter som är hållbara både för människa och natur. Jag har valt ut mina egna godbitar ur sortimentet och kan beställa in om du önskar något jag inte har.

Yogiraj - Svenska och Ekologiska produkter för yoga

Yogiraj Dåtid

2011 grundade en professor i neurofysiologi vid Lunds Universitet, tillika yogalärare, Yogiraj i Sverige. Han blev bekymrad över studier om att kroppen tar upp så mycket gifter från olika material redan efter 26 sekunder. Därför beslöt han sig för att börja producera och sälja giftfria yogamattor och yogaprops. Inte minst eftersom stora delar av kroppen har extra mycket kontakt med olika material just i yoga. Han besökte också fabrikerna själv för att säkerställa goda arbetsförhållande och skapa långsiktiga relationer.

Här & Nutid

Med ambitionen att fortsätta förse yogautövare med giftfria yogamattor och yogaprops, har nya ägare tagit över stafettpinnen. Deras vision är att utveckla Yogirajs varumärke utifrån samma grundvärderingar som tidigare. Yogirajs produkter är 100 % giftfria – inte 49 % – som många andra ”eco-friendly” produkter har visat sig vara. Yogiraj värnar om naturen och hämtar sin inspiration till produkterna därifrån. Med Yogirajs produkter kan du utveckla din yogapraktik samtidigt som du skyddar både natur, dig själv och andra från skadliga gifter.

Hållbar Framtid

Men stora förändringar världen över har det aldrig varit så viktigt som nu, att leva och verka för en hållbar framtid. Yogiraj strävar ständigt efter hållbarhet och det gäller såväl ekologisk hållbarhet, med ansvar för naturen och allt levande i den. Som social hållbarhet, med människans hälsa och välbefinnande i fokus. Samt ekonomisk hållbarhet, genom att hushålla med resurser och producera material som håller länge och återvinns på ett miljövänligt sätt.

Länk till webshop hos InCare för att handla svenska, giftfria och ekologiska produkter från Yogiraj. Ekologisk hudvård finns även i shopen.
Länk till Boka Direkt för ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, manikyr, massage, ryggbehandling, vaxning, pt yoga, yogakurser, yogiraj
Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories