Skötselråd för Yogaprops

Med rätt skötsel, vård och omsorg är Yogirajs yogamattor och yogaprops några av marknadens mest pålitliga när det gäller hållbara och slittåliga produkter. Tack för att du väljer svenska, ekologiska och giftfria produkter som bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.

Yogamattans grepp

Yogirajs yogamatta 4 mm är den perfekta yogamattan för såväl nybörjaren som den erfarna yogin. Ju mer du använder den desto bättre blir mattans grepp.

Ett bra grepp på yogamattan är viktigt för att kunna utföra och hålla olika yogapositioner. Greppet kan upplevas olika från person till person beroende på teknik, erfarenhet och eventuell handsvett eller handkräm. Hur som helst brukar mattans grepp förbättras ju mer man använder den. Så du kan lugnt yoga in din matta med lite kärlek och tålamod.

Tips! Om du vill snabba på den naturliga processen kan du strö rikligt med havssalt över din yogamatta och låta verka i 24 timmar. Torka sedan bort saltet med en blöt trasa.

Skötsel Yogamatta 4 mm

Du kan med fördel tvätta din Yogiraj yogamatta 4 mm i maskin i 30 grader, dock utan centrifugering. Använd ett skonsamt tvättmedel och observera att blekmedel och sköljmedel förstör yogamattan. Det går också utmärkt att torka av mattan med en våt trasa. Låt mattan hängtorka eller rulla in den i en handduk för att suga upp fukten.

Skötsel Yogabolster

Fodralet på Yogirajs yogabolster är av ekologisk bomull enligt Global Organic Textile Standard. Fodralet är avtagbart och du kan tvätta det i maskin i 30 grader. Använd inte blekningsmedel eller sköljmedel. Torktumla inte heller fodralet, utan låt det hängtorka för att bäst hålla formen.

Skötsel Yogablock

Yogablocken är tillverkade av naturlig och ekologisk kork från Medelhavet. Torka av dina block med en fuktad trasa vid behov.

Skötsel Yogaälten

Yogirajs yogabälten är tillverkade av ekologisk bomulls canvas och spänne av stål. Du kan tvätta bort fläckar med en fuktig trasa vid behov.

Länk till webshop hos InCare för att handla svenska yogaprodukter från Yogiraj - ekologiska och giftfria material
Länk till att hitta alla tjänster för yoga hos InCare - yogafilosofi, yogaformer & moment, yoga PT lektion 1-2 personer, yogakurser & retreats och yoga på företag & event
Close My Cart
Close Wishlist
Close

Close
Categories