Yoga på företag & event

Jag erbjuder yoga som friskvård och skattefri förmån. Kanske vill ni att jag kommer ut på företaget, till konferensen eller något annat event för exempelvis idrottsförening, skola eller privata sammanhang. Jag kan tillhandahålla ett visst antal yogamattor om ni inte har egen utrustning. Kontakta mig för bokning!

Yoga på företaget

Behöver personalen stressa av, hitta fokus eller kanske öka rörligheten i stela muskler? Jag kommer till er och håller yoga utifrån era förutsättningar och önskemål. Vi kan skräddarsy ett mjukare tempo för rörlighet och inre lugn, eller mer ”träning” för styrka och balans. Ni kan boka löpande uppdrag eller enstaka event. Pris debiteras per timme; för yogalektion, restid samt ev. iordningställande om ni inte har egna yogamattor som ni förbereder själva.

Yogaevent

Vill ni hitta på ett speciellt event eller kanske en temadag med yoga? Jag kommer till er där vi kan vara inomhus, eller utomhus om vädret tillåter. Vid önskemål finns lokal med 12 platser att hyra på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som också ligger i Svinninge ett par kilometer från InCare. Kontakta mig för prisuppgifter!

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories