Yoga på företag & event

Jag erbjuder företagsyoga som friskvård och skattefri förmån. Kanske vill ni att jag kommer ut på företaget, till konferensen eller något annat event för exempelvis idrottsförening, skola eller privata sammanhang. Jag kan tillhandahålla ett visst antal yogamattor om ni inte har egen utrustning. Kontakta mig för bokning!

Yoga på företaget

Behöver personalen stressa av, hitta fokus eller kanske öka rörligheten i stela muskler? Jag kommer till er och håller företagsyoga utifrån era förutsättningar och önskemål. Vi kan skräddarsy ett mjukare tempo för rörlighet och inre lugn, och även mer ”träning” för styrka och balans. Ni kan boka löpande uppdrag eller enstaka event. Pris debiteras per timme; för yogalektion, restid samt ev. iordningställande om ni inte har egna yogamattor som ni förbereder själva.

Yogaevent

Vill ni hitta på ett speciellt event eller kanske en temadag med yoga? Jag kommer till er där vi kan vara inomhus, eller utomhus om vädret tillåter. Vid önskemål finns även lokal med 10 platser att hyra på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som ligger ett par kilometer från InCare. Kontakta mig för prisuppgifter!

Länk till info om Hatha Yoga och PT Yoga för 1 till 2 personer som jag håller i min lilla Yoga PT studio på InCare. Även företagsyoga.
Länk till info om Hatha Yoga och yogakurser som jag håller löpande på vackra Leva Studio i Hästängsudd. Även PT Yoga och företagsyoga.
My Cart
Close Wishlist
Categories