Behandlingar

Här erbjuder jag traditionella behandlingar från topp till tå. Jag brinner för att arbeta hållbart med mina egna händer som verktyg på dina naturliga attribut, och ekologiska produkter från M Picaut Swedish Skincare som värnar om människa och natur.

Ansiktsbehandlingar

Vi tvättar av ansiktet med dubbla Rengöringar för extra fräsch känsla, och masserar in Peeling för att avlägsna gammal hud. Vi använder varma handdukar för maximal avslappning och effekt av produkter och specifik signaturmassage. Denna djupgående ansiktsmassage (inkl. dekolletage och nacke) aktiverar, lyfter och balanserar huden samt ger den optimal lyster. Den är även djupt avkopplande och bidrar med ny energi! Du får även mjukgörande handmassage samt dubbla ansiktsmasker varav den avslutande är Lyxmask rik på alger.

60 min • 995 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, gör lättare ansiktsmassage med mjukgörande produkter och avslutar med uppiggande ansiktsmask.

30 min • 450 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna –eller– gör mjukgörande ansiktsmassage inkl dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med vårdande ansiktsmask.

60 min • 750 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, plockar och formar brynen, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med lugnande ansiktsmask.

90 min • 995 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, gör frans- och brynfärgning inkl brynplockning och formning, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med Lyxmask rik på alger.

120 min • 1250 kr

För tonårshuden. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna samt avslutar med rengörande ansiktsmask. Veganvänliga produkter.

45 min • 650 kr

Fransar & Bryn

Färgning av fransar och bryn med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet, samt noggrann brynplockning och formning.

45 min • 495 kr

Färgning av fransar med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Brynplock ingår ej!

30 min • 395 kr

Färgning av bryn med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet, samt noggrann brynplockning och formning.

30 min • 395 kr

Noggrann plockning och formning av brynen.

30 min • 295 kr

Fötter

Lättare pedikyr för dig som bara vill fräscha upp fötter och tånaglar! Vi inleder med ett varmt och uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, slipar tånaglar och förhårdnader och avslutar med lätt fotmassage.

30 min • 450 kr

Grundlig fotvård utan lackning, för dig som behöver vårda fötterna! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader samt avslutar med avslappnande fotmassage.

60 min • 695 kr

För dig som behöver extra tid för dina fötter eller vill ha lackade tånaglar! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader samt avslutar med avslappnande fotmassage och ev lackning. Av hygieniska skäl medtag samtliga önskade nagellack, samt öppna skor då väder tillåter.

75 min • 795 kr

För besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut. Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester, slipar förhårdnader, behandlar liktornar, nageltrång och hälsprickor samt avslutar med lätt fotmassage för cirkulation. Ej remisser!

60 min • 695 kr

För dig som behöver extra tid för besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut. Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester, slipar förhårdnader, behandlar liktornar, nageltrång och hälsprickor samt avslutar med lätt fotmassage för cirkulation. Ej remisser!

75 min • 795 kr

Händer

Lättare manikyr för dig som bara vill fräscha upp händer och naglar! Vi filar till naglarna och puttar ner nagelbanden, avlägsnar gammal hud med mjukgörande peelingmask och avslutar med en lätt handmassage.

30 min • 450 kr

Grundlig manikyr utan lackning, för dig som behöver vårda händerna! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad, avlägsnar nagelbandsrester och polerar upp en blank yta på nageln, samt avslutar med en mjukgörande handmassage.

60 min • 695 kr

För dig som vill piffa till din vårdande manikyr med ett fit nagellack! Vi filar och formar naglarna och mjukar upp torr hud i varmt handbad, avlägsnar nagelbandsrester och polerar upp en blank yta på nageln, och avslutar med en mjukgörande handmassage samt lackning. Av hygieniska skäl medtag samtliga nagellack!

75 min • 795 kr

Klassisk Massage

Avslappnande hårbottenmassage där vi lättar på spänningar runt huvudet, och även ger lite kärlek till nacke och dekolletage.

15 min • 295 kr

Avslappnande ryggmassage där vi släpper på spänningar i ryggen, axlar och nacke, och även ger lite kärlek till dekolletage och skalp.

30 min • 450 kr

Avslappnande kroppsmassage där vi fokuserar på spänningar främst i rygg, axlar och nacke (eller annan kroppsdel vid önskemål) samt masserar ben, armar, händer, dekolletage och hårbotten.

60 min • 695 kr

Ryggbehandlingar

Djuprengöring för tonårsryggen. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud och vårda huden under, ångar upp ryggen och tömmer porerna, samt avslutar med rengörande mask. Veganvänliga produkter.

45 min • 650 kr

Djuprengöring för ryggen, med avkopplande ryggmassage. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud och vårda huden under, ångar upp ryggen och tömmer porerna, samt avslutar med ryggmassage och rengörande mask.

75 min • 895 kr

Vaxning

Vaxning av hela ben inkl fötter och tår, samt lugnande olja för att motverka hårsäcksinflammationer.

55 min • 695 kr

Vaxning av underben och knän, eller lår ovanför knä. Lugnande olja för att motverka inflammerade hårsäckar.

40 min • 550 kr

Vaxning av rygg och axlar, samt lugnande olja för att motverka hårsäcksinflammationer.

30 min • 450 kr

Vaxning av bikinilinje utanför ”stringtrosan”. Lugnande olja för att motverka inflammerade hårsäckar.

30 min • 450 kr

Vaxning av axiller, samt lugnande olja för att motverka follikuliter.

15 min • 395 kr

Vaxning av överläpp och haka, samt lugnande olja för att motverka rodnad, svullnad och irritation.

15 min • 295 kr
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Close

Categories