Nu får alla kunder en generös bonus i vårt nya bonussystem InCare Bonus, som leder till återbäring med rabatt på ekologisk hudvård och yoga här på InCare i Svinninge, Åkersberga. Du kan även använda din återbäring till våra ekologiska produkter från M Picaut Skincare och Yogiraj.

Vad innebär InCare Bonus?

Med vårt nya bonussystem InCare Bonus tjänar du nu bonuspoäng på varje krona du spenderar på hudvård och yoga här på InCare, 1 kr = 1 bonuspoäng. När du sedan har kommit upp i 5000 poäng får du en generös återbäring på minst 150 kr skickad till din mail, vilket motsvarar en bonus på 3 %. Denna återbäring kan du vidare använda som betalning på InCare, för alla våra tjänster och/eller produkter. Efter noga undersökning kan vi konstatera att 3 % bonus till ”vad man vill” är en av de bästa bonusarna på marknaden!

Hur kommer du upp i bonus?

InCare Bonus är till för alla kunder med fritt val hur snabbt du vill komma upp i bonusnivå. Om du går lite mer sporadiskt på behandling eller handlar bara någon gång ibland, då tar det givetvis längre tid. Men om du går som stamkund på InCare och följer våra rekommendationer för återbesök och råd om lämpliga produkter för att förlänga behandlingen hemma, då går det betydligt snabbare. För att ge lite förslag som du lättare kan relatera till, har vi räknat på några exempel på behandlingar och tjänster som leder till bonusnivå.

Behandlingar och tjänster

När det gäller våra produkter så har ju alla olika priser vilket gör det lite svårare att ge konkreta exempel. Men säg att du skulle följa en vanligt förekommande rekommendation för basic hemmabehandling!

Produkter för hemmabehandling

Då har du redan kommit upp i ca 2500 bonuspoäng utöver eventuell behandling. Sedan ponerar vi vidare att du vid nästa tillfälle skulle vilja komplettera till en mer avancerad hudvårdsrutin.

Produkter för avancerad hudvårdsrutin

Ja, då har du tjänat ihop dina 5000 bonuspoäng utöver eventuell behandling. Vidare finns det ju många fler varianter på produktköp både när det gäller hudvårdsprodukter och även yogaprodukter, men du har säkert redan förstått (bonus)poängen!

M Picaut Skincare Bonus

Utöver InCare Bonus erbjuder M Picaut Skincare ett eget generöst bonussystem för våra trogna kunder. Då gäller det att du under giltighetstiden av 1 år handlar 10 stycken valfria produkter, för att sedan få 50 % rabatt på din nästa valfria produkt.

My Cart
Wishlist
Categories