InCare of You

Hudvårdssalong och yoga PT studio InCare of You • Hud & Yoga ligger i naturnära Svinninge mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Jag som äger och arbetar på InCare heter Cecilia Marberg, och jag är Auktoriserad Hudterapeut och Certifierad Yogalärare. För boende i närområdet är det lätt att promenera hit, och det finns vidare buss 683 som stannar på knappa 5 minuters gångavstånd. För dig som hellre vill ta bilen finns även parkering direkt utanför entrén till InCare.

Affärsidé

InCare’s affärsidé är att erbjuda ekologisk och traditionell hudvård och yoga, samt svenska och ekologiska produkter. Till dig som värdesätter en harmonisk upplevelse med resultat av hög kvalitet, utan att kompromissa med planetens välmående.

Hudvårdssalong

Hudvårdssalongen är liten och intim samt fullt utrustad för professionella och ekologiska behandlingar från topp till tå. Här finns plats för dig och mig, och vi kan numer även stoltsera med egen entré och wc. Jag följer noggranna rutiner för hygien i syfte att motverka smittspridning och jag har även ett genomgående hållbart arbetssätt för att göra så lite avtryck på miljön som möjligt. Detta innebär bl.a. att jag arbetar med mina händer som verktyg, till skillnad från trendiga apparater som förbrukar jordens resurser, samt ekologiska produkter, minimerad förbrukning av material, el och vatten, återbruk och källsortering. I InCare Shop säljer vi svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare, både i butik och online, så att du kan handla hållbart där det passar dig bäst.

Yoga PT Studio

Yoga PT studion är på ett avskalat sätt ombonad för lugn och harmoni, i syfte att du ska hitta detsamma i vår individanpassade PT yoga. Studion rymmer 1-2 deltagare och är fullt utrustad med ekologiska och professionella yogamattor, bolster samt andra tillbehör för yoga. Varma eller soliga dagar har InCare anslutande altan för yoga utomhus, och för dig som föredrar yogapraktik i grupp håller jag även yogakurser på mysiga Leva Studio i Hästängsudd, Åkersberga. I InCare Shop säljer vi svenska, ekologiska och giftfria yogaprodukter från Yogiraj, både i butik och online, så att du kan handla hållbart när du har tid.

Långsiktiga relationer

På InCare värdesätter vi långsiktiga relationer både när det gäller kunder och leverantörer. Självklart är du även välkommen vid enstaka tillfällen, men vår förhoppning är att du vill komma tillbaka. Här har vi tystnadsplikt så att du som kund alltid kan känna dig trygg på InCare, och vi arbetar ständigt med tillgänglighet både i lokalen och online. Vi välkomnar dig även oavsett kultur, religion, etnicitet, politiska åsikter, könstillhörighet eller sexuell läggning. Avslutningsvis erbjuder vi nu InCare Bonus, ett generös bonussystem där du som kund tjänar in bonus som du sedan kan använda till tjänster och produkter här på InCare.

Adress

Babordsvägen 25, Svinninge
184 92 Åkersberga, Sweden

Telefon

Mobil: +46 (0) 739804137

Shoppa

InCare Shop

Bonussystem

InCare Bonus

Följ oss

My Cart
Wishlist
Categories