Yogakurser & Retreats

Jag håller löpande yogakurser på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som ligger ett par kilometer från InCare. Vid speciella tillfällen ordnar jag även yogaretreats. Och så erbjuder jag mina tjänster om du själv vill anordna något liknande med mig som instruktör. Kontakta mig för vidare info!

YOGAKURSER

INVESTERING

Varmt Välkommen på yogakurs 10 gånger

Onsdagar kl 19-20, 24/8 v.34 t.o.m. 26/10 v.43

Temat för yogakursen är ”HAPPY HIPS” där vi med hjälp av olika övningar strävar efter att stärka och öka rörligheten i främst höfter. Vi kommer även beröra käkar och nacke som sägs ”hänga ihop” med höfterna, samt använda oss av yogabälten för att gradvis stabilisera och fördjupa olika positioner.

Som alltid finns inslag av chanting, pranayama, meditation och yogafilosofi – utöver yogapositioner och flow – för att du ska få med dig en liten helhet från yogatraditionen. Kursen hålls på mysiga Leva Studio, Skarpängsvägen 18 i Hästängsudd.

Passar alla nivåer, med reservation för att du behöver kunna ta dig upp och ner från golvet, samt klara viss belastning på knän och handleder. Observera även att just höftrörelser kan vara olämpliga vid graviditet!

Namasté /Cicci

10 ggr • 1895 kr
Lektioner i yoga
Yogakurser och retreats

YOGARETREATS

INVESTERING

Men den som väntar på något gott…

Datum • Pris
Länk till info om Yoga PT lektion för 1 till 2 personer som jag håller i min lilla Yoga PT studio på InCare
Länk till Bokadirekt för bokning på nätet - hudvård och yoga, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning, samt yogalektioner, yogakurser, yogaevents och yogaretreats
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories