Investera i kropp och sinne och häng med på mina yogakurser på mysiga Leva Studio i Hästängsudd, Åkersberga. Kurserna följer olika teman och innehåller moment såsom rörelse, andning och vila. Kontakta mig gärna om du vill anlita mig för privata event eller företagsyoga.

Varmt Välkommen på yogakurs 8 gånger!

Onsdagar kl 19-20, 4/9 v.36  t.o.m 23/10 v.43 2024

Om kursen inte går att boka kan det bero på att den är fullbokad, då kan du Kontakta mig så tittar jag på en lösning!

Tema

Temat för yogakursen är ”BALANCE YOUR COMPASS” som är en liten lek med ord då vi kommer fokusera på balanspositioner åt alla väderstreck. Vårt balanssinnet är en färskvara och försämras med åldern, och det är därför viktigt att ständigt öva upp balansen. Balansträningen ger en bra kroppshållning, stärker vår core, förebygger rygg och nackproblem och minskar risken för att falla och skada sig.

Vi kommer blanda stående balanspositioner för fysisk balans, med flow för rörlighet, vila för stillhet och meditation för mental balans. Denna kurs syftar till att balansera kropp och sinne med aktivitet vs vila samt fysiskt vs mentalt.

Alltid i mina yogakurser

Som alltid finns temabaserade inslag av chanting och yogafilosofi i syfte att du ska få med dig helhet från yogatraditionen. Passar alla nivåer, med en reservation att du behöver kunna ta dig upp och ner från mattan utan hinder.

Mina yogakurser hålls på mysiga Leva Studio, Skarpängsvägen 18 i Hästängsudd, Åkersberga.

Namasté / Cicci

8 ggr • 1495 kr

Yogakurser för balans i Åkersberga. Balance your Compass.
Cecilia Marberg

Cecilia Marberg

Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare

InCare of You

InCare of You

Ekologisk Hudvård & Traditionell Yoga

My Cart
Wishlist
Categories