Yogakurser & Retreats

Jag håller löpande yogakurser på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som ligger ett par kilometer från InCare. Vid speciella tillfällen ordnar jag även yogaretreats. Och så erbjuder jag mina tjänster om du själv vill anordna något liknande med mig som instruktör: Kontakta mig

YOGAKURSER

INVESTERING

Varmt Välkommen på yogakurs 10 gånger

Onsdagar kl 19-20, 25/1 v.4 t.o.m. 5/4 v.14 (uppehåll under sportlovet v.9)

Om kursen inte går att boka kan det bero på att den är fullbokad eller att den redan har börjat – Kontakta mig så tittar jag på en lösning!

Temat för yogakursen är ”EXPLORE YOUR CORE” där vi med hjälp av olika övningar strävar efter att stärka och öka rörligheten i främst core och ryggrad. Vi kommer även beröra fler aspekter av ”core” – tänk dig core som din foundation både kroppsligt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

Som alltid finns inslag av chanting, pranayama, meditation och yogafilosofi – utöver yogapositioner och flow – för att du ska få med dig en liten helhet från yogatraditionen. Kursen hålls på mysiga Leva Studio, Skarpängsvägen 18 i Hästängsudd.

Passar alla nivåer, med reservation för att du behöver kunna ta dig upp och ner från golvet, samt klara viss belastning på knän och handleder. I denna kurs kan belastning ske på armbågar/underarmar om just handleder är en öm punkt för dig.

Namasté /Cicci

10 ggr • 1895 kr

Lektioner i yoga
Yogakurser och retreats

YOGARETREATS

INVESTERING

Men den som väntar på något gott…

Datum • Pris

Länk till info om Yoga PT lektion för 1 till 2 personer som jag håller i min lilla Yoga PT studio på InCare
Länk till Bokadirekt för bokning på nätet - hudvård och yoga, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning, samt yogalektioner, yogakurser, yogaevents och yogaretreats
Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories