Yogakurser & Retreats

Jag håller löpande yogakurser på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som ligger ett par kilometer från InCare. Vid speciella tillfällen ordnar jag även yogaretreats. Och så erbjuder jag mina tjänster om du själv vill anordna något liknande med mig som instruktör. Kontakta mig för vidare info!

YOGAKURSER

INVESTERING

Yoga handlar om kärlek och omtanke till din omvärld; människor, djur och natur, och inte minst till dig själv! Att älska sig själv sägs vara förutsättningen för att kunna älska andra.

I denna kurs lägger vi fokus på långsamma rörelser både genom andning, fysiskt utmanande positioner och även mjukare stretch, som tillåter dig att hinna känna efter hur varje moment känns i kroppen och hur du påverkas av den känslan så att du kan välja vad som känns bra för dig. Syftet är att skapa en hälsosam cirkulation i kroppen, samt balans och närvaro både fysiskt och mentalt. Varje pass avslutas med vila och sångmeditation, samt en frivillig mindfulness övning till nästa gång.

Kursen startar 10/3 och hålls 6 onsdagar kl 19-20, delvis via Zoom och delvis i Leva Studio Hästängsudd. Platserna i studion är tyvärr begränsade pga Corona-restriktioner och därmed även fullbokade, men för dig som endast önskar hänga med online finns betydligt fler antal platser. Varje pass spelas även in och finns tillgänglig i 6 dagar så att du kan yoga varje dag fram tills nästa lektion. (Pris för de kursplatser som endast erbjuds online är 890 kr)

Din anmälan avser hela kursen och om du skulle drabbas av Covid som gör att du missar större delen av kursen får du möjlighet att flytta fram resterande gånger till nästa kurs istället.

Namasté & Varmt Välkommen/Cicci

6 ggr • 1090 kr

YOGARETREATS

INVESTERING
Datum & Pris
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories