Yogakurser & Retreats

Jag håller löpande yogakurser på mysiga och sjönära Leva Studio i Hästängsudd, som ligger ett par kilometer från InCare. Vid speciella tillfällen ordnar jag även yogaretreats. Och så erbjuder jag mina tjänster om du själv vill anordna något liknande med mig som instruktör. Kontakta mig för vidare info!

YOGAKURSER

INVESTERING

All yoga främjar en naturlig glow! Om kroppen mår bra, mår oftast huden bra. Men vissa övningar är extra bra för huden, då blodcirkulationen mot ansiktet ökar, syretillförseln till hudcellerna förbättras och matsmältningen främjas så att kroppen kan ta upp viktiga näringsämnen och göra sig av med giftig avfall.

En välbalanserad kurs med andning, flow, olika positioner för styrka, rörlighet och balans, vila och meditation. Kursen startar 7/10 0ch hålls 6 onsdagar kl 19-20 på Leva Studio i Hästängsudd (uppehåll på höstlovet).

6 ggr • 1090 kr

YOGARETREATS

INVESTERING

Häng med på en avstressande och energigivande Yogahelg med inslag av Spa, på idylliska Håcknesta Gård utanför Nyköping. Plats finns för 8 deltagare!

Här bor vi bekvämt i rum inredda för att ge lugn och ro. Med naturen som närmaste granne, gården full av djur och magisk utsikt över insjö och hagar.

Vi yogar tillsammans där alla får utrymme, med teman av andning, sång, styrka, rörlighet, balans, meditation och återhämtning.

Vi äter tillsammans där vi bjuds på ekologiska måltider med omsorg om både djur och natur, och kanske reflekterar vi över livet eller yogan som livsstil och filosofi.

Tid finns även för enskild rekreation, kanske en promenad i skogen, mys med åsnorna i hagen, meditera vid stranden, årets kanske sista dopp i sjön eller simma längder i poolen.

För den som vill finns möjlighet att mot extra kostnad boka en rogivande liten spabehandling hos mig, för ansikte, kropp eller händer och fötter.

Och vi får ju förstås inte heller glömma avkopplande kvällsmys ute i bastu och spabad, kanske med bubbel även i glaset och stjärnhimlen som tak.

Bara miljön sägs lämna få oberörda! Vill du också bli berörd?
Fre 11/9 incheck kl 19.00, fram till Sön 13/9 utcheck kl 14.30.

Pris: 2995 kr (exkl spabehandling)
Anmälan 500 kr

I priset ingår:

– 6 st yogapass inkl yogamattor och övriga props
– Fri användning av ekologiska hudvårdsprodukter
– Eget rum om du reser ensam
– Sänglinnen, handdukar och badlakan
– Samtliga måltider, alkoholfri dryck till maten, snacks och fri tillgång till te och frukt.
– Upphämtning i Nyköping C om du kommer med tåg eller buss

11-13/9 • 2995 kr
Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Close

Close

Categories