Fotvård

Här kan du välja lätt pedikyr eller mer grundlig fotvård. Välj ”plus” då dina fötter har omfattande behov, eller om du vill ha lackade tånaglar. Medicinsk fotvård gäller för besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut. Vi tar ej emot remisser!

Lättare pedikyr för dig som bara vill fräscha upp fötter och tånaglar! Vi inleder med ett varmt och uppmjukande fotbad med vibrationsmassage och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan slipar vi även tånaglar och förhårdnader och avslutar med lätt fotmassage. Boka här.

30 min • 595 kr

Grundlig fotvård utan lackning för dig som behöver vårda fötterna! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester samt slipar förhårdnader. Och så avslutar vi även med avslappnande fotmassage. Boka här.

60 min • 795 kr

För dig som behöver extra tid för dina fötter eller vill ha lackade tånaglar! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar tånaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader. Och så avslutar vi med avslappnande fotmassage. Om du vill ha lack vänligen ta med dessa av hygieniska skäl och gärna öppna skor då väder tillåter. Boka här.

75 min • 895 kr

För besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader. Och vid behov behandlar vi även liktornar, nageltrång och hälsprickor och så avslutar vid med lätt fotmassage för cirkulation. Boka här.

60 min • 795 kr

För dig som behöver extra tid för besvär inom ramen för vad som inte kräver läkarvård eller behandling av Medicinsk Fotterapeut! Vi inleder med ett uppmjukande fotbad med vibrationsmassage, klipper och slipar kartnaglar, avlägsnar nagelbandsrester och slipar förhårdnader. Och vid behov behandlar vi även liktornar, nageltrång och hälsprickor och så avslutar vi med lätt fotmassage för cirkulation. Boka här.

75 min • 895 kr

My Cart
Close Wishlist
Categories