Ansiktsbehandlingar

Jag utför lyxig ansiktsbehandling efter ditt önskemål, med mina händer som verktyg.  Och jag säljer och arbetar med ekologiska produkter från M Picaut Skincare, som ger effektiva resultat utan att kompromissa med planetens välmående.

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan varma handdukar för maximal avslappning och effekt av produkter samt specifik signaturmassage. Denna djupgående ansiktsmassage (inkl. dekolletage, axlar, nacke och örsnibbar) aktiverar, lyfter och balanserar huden samt ger den optimal lyster. Den är även djupt avkopplande och bidrar med ny energi. Och du får även mjukgörande handmassage samt dubbla ansiktsmasker varav den avslutande är Lyxmask rik på alger.

60 min • 1195 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan lättare ansiktsmassage med mjukgörande produkter och avslutar med uppiggande ansiktsmask.

30 min • 595 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan ångar vi upp huden och gör djuprengöring av porerna –eller– gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Och så avslutar vi med vårdande ansiktsmask.

60 min • 895 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan plockar och formar vi brynen, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Och så avslutar vi med lugnande ansiktsmask.

90 min • 1195 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan gör vi frans- och brynfärgning inkl brynplockning och formning, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna. Och så avslutar vi med mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp, samt Lyxmask rik på alger.

120 min • 1495 kr

Ansiktsbehandling för tonårshuden. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan ångar vi upp huden och gör djuprengöring av porerna samt avslutar med rengörande ansiktsmask. Veganvänliga produkter.

45 min • 695 kr

Länk till att hitta alla behandlingar hos InCare - ekologisk hudvård, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning.
Länk till Bokadirekt för bokning på nätet - hudvård och yoga, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning, samt yogalektioner, yogakurser, yogaevents och yogaretreats
Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories