Ansiktsbehandlingar

Jag utför lyxig ansiktsbehandling efter ditt önskemål, med mina händer som verktyg.  Och jag säljer och arbetar med ekologiska produkter från M Picaut Skincare, som ger effektiva resultat utan att kompromissa med planetens välmående.

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan varma handdukar för maximal avslappning och effekt av produkter samt specifik signaturmassage. Denna djupgående ansiktsmassage (inkl. dekolletage, axlar, nacke och örsnibbar) aktiverar, lyfter och balanserar huden samt ger den optimal lyster. Den är även djupt avkopplande och bidrar med ny energi. Och du får även mjukgörande handmassage samt dubbla ansiktsmasker varav den avslutande är Lyxmask rik på alger. Boka här.

60 min • 1195 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan lättare ansiktsmassage med mjukgörande produkter och avslutar med uppiggande ansiktsmask. Boka här.

30 min • 595 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan ångar vi upp huden och gör djuprengöring av porerna –eller– gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Och så avslutar vi med vårdande ansiktsmask. Boka här.

60 min • 895 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan plockar och formar vi brynen, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Och så avslutar vi med lugnande ansiktsmask. Boka här.

90 min • 1195 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan gör vi frans- och brynfärgning inkl brynplockning och formning, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna. Och så avslutar vi med mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp, samt Lyxmask rik på alger. Boka här.

120 min • 1495 kr

Ansiktsbehandling för tonårshuden. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Sedan ångar vi upp huden och gör djuprengöring av porerna samt avslutar med rengörande ansiktsmask. Veganvänliga produkter. Boka här.

45 min • 695 kr

Tillval i ansiktsbehandlingarna

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där Lyxmask ej redan ingår! En lyxig peel-off mask av allra finaste alger samt vitaminer, som vi blandar till just för din huds behov. Går även att lägga över ögon och mun för den som önskar, och stelnar till en mjuk och sval ”gummi” mask. Lämnar huden fantastiskt mjuk och slät med fin lyster. Boka här.

15 min • 195 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där frans- och brynfärgning ej redan ingår! Färgning av fransar och / eller bryn med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Ger ett litet ”ansiktslyft” med fin inramning och öppnare blick. Boka här.

Separat Frans & Brynfärgning De Luxe, 60 min, hittar du här!

30 min • 295 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där brynplockning ej redan ingår! Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Ger ett litet ”ögonlockslyft” och fin inramning av ansiktet. Boka här.

Separat Brynplockning De Luxe, 30 min, hittar du här!

15 min • 195 kr

Close My Cart
Close Wishlist
Close
Close
Categories