Ansiktsbehandlingar

Jag utför traditionella ansiktsbehandlingar med mina egna händer som verktyg.  Jag säljer och arbetar med ekologiska produkter från M Picaut Swedish Skincare, som ger effektiva resultat utan att kompromissa med planetens välmående.

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, och masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud. Varma handdukar för maximal avslappning och effekt av produkter och specifik signaturmassage. Denna djupgående ansiktsmassage (inkl. dekolletage och nacke) aktiverar, lyfter och balanserar huden samt ger den optimal lyster. Den är även djupt avkopplande och bidrar med ny energi. Du får även mjukgörande handmassage samt dubbla ansiktsmasker varav den avslutande är Lyxmask rik på alger.

60 min • 995 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, gör lättare ansiktsmassage med mjukgörande produkter och avslutar med uppiggande ansiktsmask.

30 min • 450 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna –eller– gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med vårdande ansiktsmask.

60 min • 750 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, plockar och formar brynen, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med lugnande ansiktsmask.

90 min • 995 kr

Vi tvättar av med dubbla rengöringar för extra fräsch känsla, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, gör frans- och brynfärgning inkl brynplockning och formning, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna, gör mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke och skalp, samt avslutar med Lyxmask rik på alger.

120 min • 1250 kr

För tonårshuden. Vi tvättar av med antibakteriell rengöring, masserar in peelingmask för att avlägsna gammal hud, ångar upp huden och gör djuprengöring av porerna samt avslutar med rengörande ansiktsmask. Veganvänliga produkter.

45 min • 650 kr
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories