Ansiktsbehandlingar

Jag utför lyxig ansiktsbehandling efter ditt önskemål, med mina händer som verktyg.  Och jag säljer och arbetar med ekologiska produkter från M Picaut Skincare, som ger effektiva resultat utan att kompromissa med planetens välmående.

Lyxig och lystergivande ansiktsbehandling med kristaller/ädelstenar där vi använder oss av dess effekter både i produkterna och som energier. Vi behandlar huden med varma handdukar, boostande serum och uppfräschande peelingmask. Följt av djupgående ansiktsmassage med Gua Sha sten samt mjukgörande ansiktsmask. Boka här.

45 min • 895 kr

Lyxig och djupverkande ansiktsbehandling med specifik signaturmassage som aktiverar, lyfter och balanserar huden samt ger den optimal lyster. Vi behandlar huden med dubbelrengöring, varma handdukar samt uppfräschande peelingmask. Följt av djupt avkopplande och energigivande ansiktsmassage, mjukgörande handmassage samt dubbla ansiktsmasker varav den avslutande är Lyxmask rik på alger. Boka här.

60 min • 1195 kr

Enkel, liten uppiggande ansiktsbehandling för dig on the go. Vi behandlar huden med dubbelrengöring och uppfräschande peelingmask, följt av lätt ansiktsmassage samt mjukgörande ansiktsmask. Boka här.

30 min • 595 kr

Basic och välgörande ansiktsbehandling för djuprengöring av porerna –eller– mjukgörande ansiktsmassage. Vi behandlar huden med dubbelrengöring och uppfräschande peelingmask, följt av portömning eller massage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Samt avslutande vårdande ansiktsmask. Boka här.

60 min • 895 kr

Klassisk och genomgående ansiktsbehandling med djuprengöring, brynplockning och mjukgörande ansiktsmassage. Vi behandlar huden med dubbelrengöring och uppfräschande peelingmask, följt av portömning och massage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Samt avslutande lugnande ansiktsmask. Boka här.

90 min • 1195 kr

Lyxig och avkopplande ansiktsbehandling med det lilla extra, såsom Lyxmask rik på alger samt Frans- och Brynfärg. Vi behandlar huden med dubbelrengöring och uppfräschande peelingmask, följt av djuprengörande portömning och mjukgörande ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, nacke, örsnibbar och skalp. Boka här.

120 min • 1495 kr

Djuprengörande ansiktsbehandling för tonårshuden. Vi behandlar huden med antibakteriell rengöring och uppfräschande peelingmask, följt av portömning samt lugnande ansiktsmask. Veganvänliga produkter. Boka här.

45 min • 695 kr

Tillval i ansiktsbehandlingarna

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där Lyxmask ej redan ingår! En lyxig peel-off mask av allra finaste alger samt vitaminer, som vi blandar till just för din huds behov. Går även att lägga över ögon och mun för den som önskar, och stelnar till en mjuk och sval ”gummi” mask. Lämnar huden fantastiskt mjuk och slät med fin lyster. Boka här.

15 min • 195 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där frans- och brynfärgning ej redan ingår! Färgning av fransar och / eller bryn med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Ger ett litet ”ansiktslyft” med fin inramning och öppnare blick. Boka här.

Separat Frans & Brynfärgning De Luxe, 60 min, hittar du här!

30 min • 295 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där brynplockning ej redan ingår! Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Ger ett litet ”ögonlockslyft” och fin inramning av ansiktet. Boka här.

Separat Brynplockning De Luxe, 30 min, hittar du här!

15 min • 195 kr

My Cart
Close Wishlist
Categories