Fransar & Bryn

Jag erbjuder Frans och Brynfärgning med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Plockar och formar brynen i de behandlingar det ingår, och rensar fjun runt om. Och så gör jag även avkopplande skalpmassage samt lyxig ögonmask och massage.

Lyxig ögonbehandling inkl Frans och Brynfärgning med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Avkopplande skalpmassage medan färgen verkar samt vårdande ögonmask med efterföljande ögonkräm och massage. Ger ett litet ”ansiktslyft” med fin inramning och öppnare blick! Boka här.

60 min • 695 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där frans och brynfärgning ej redan ingår! Boka här.

30 min • 295 kr

Lyxig ögonbehandling inkl Fransfärgning med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Brynplockning ingår ej! Avkopplande skalpmassage medan färgen verkar samt ögonmassage med vårdande ögonserum och kräm. Ger ett litet ”ansiktslyft” med fin inramning och öppnare blick! Boka här.

30 min • 495 kr

Lyxig ögonbehandling inkl Brynfärgning med maximal verkningstid för bästa resultat och hållbarhet. Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Avkopplande skalpmassage medan färgen verkar samt vårdande ögonmask med efterföljande ögonkräm och massage. Ger ett litet ”ögonlockslyft” och fin inramning av ansiktet! Boka här.

45 min • 595 kr

Lyxig ögonbehandling med Noggrann brynplockning och formning samt rensning av fjun. Vårdande ögonmask med efterföljande ögonkräm och massage. Ger ett litet ”ögonlockslyft” och fin inramning av ansiktet! Boka här.

30 min • 495 kr

Detta pris gäller som tillval i samband med ansiktsbehandling där brynplockning ej redan ingår! Boka här.

15 min • 195 kr

My Cart
Close Wishlist
Categories