Ekologisk Hudvård. Erbjudanden. Alla Hjärtans Dag.

Alla Hjärtans Dag – Kom 2 för 1

Kärleksfullt erbjudande inför Alla Hjärtans Dag – Kom 2 för 1!

Ge bort och dela en hållbar och uppskattad upplevelse med någon du tycker om. Finns det något bättre än lite egentid i en vardag av såväl stress som jäkt. Och vad vore mer ekologiskt än en upplevelse till skillnad från materiella ting. Som att det inte räcker kan denna hållbara upplevelse delas tillsammans!

Köp ett presentkort på vår mysiga och specialdesignade Valentine Duo behandling till din vän, och dig själv. Din vän får en timmes myspys för ansikte, händer och fötter med välgörande peeling, vårdande mask och avslappnande massage. Och samtidigt får du själv lite mys med avkopplande Restorative Yoga och mjukgörande inpackning för händer och fötter.

Erbjudandet gäller endast fram till Alla Hjärtans Dag (dvs 14/2-2023) och kostar 995 kr – presentkortet gäller sedan fram t.o.m april 2023.

Vänligen kontakta mig för mer information och köp av presentkort.

Varmt Välkommen önskar Cicci!

Varmt välkommen till InCare - Din lokala hudvårdssalong och yoga pt studio i Svinninge, mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Här erbjuder jag ekologisk hudvård och traditionell yoga med hållbarhet och hygien i fokus.


Titta in i InCare Shop efter svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut Skincare och 100 % giftfria yogaprodukter från Yogiraj. Eller boka lyxiga och ekologiska hudvårdsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, och klassisk massage. Och investera i kropp och sinne genom pt yoga lektioner och yogakurser.


Kontakta mig gärna! Varma hälsningar / Cecilia Marberg, Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare.

Pärlor till Morsdag 28/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

My Cart
Wishlist
Categories