Golden Elixir Self Tan Drops, Brun-utan-sol, M Picaut Skincare.

Golden Elixir Self Tan Drops

Nyhet i InCare Shop! Nu lanserar M Picaut Skincare solsken på flaska: Golden Elixir Self Tan Drops!

Säg hejdå till glåmig vinterhud med Golden Elixir Self Tan Drops. Ett fuktgivande serum och en högkoncentrerad brun utan sol i droppform med havtorn och aloe vera.
– Det här ger din hy både en gyllene hudton och härlig vitaminboost! säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Med Golden Elixir Self Tan Drops kan du själv bestämma hur mycket färg du vill ha, samtidigt som ingredienserna bjuder på en vitaminkick och utjämnande effekt. Det är bara att droppa ner produkten i din favoritkräm, eller ditt favoritserum, från M Picaut och räkna hur många droppar du behöver för att få just den solkyssta look som du är ute efter.
– Lätt som en plätt! Dessutom livar den upp trött hy genom fina vitaminer från aloe vera och superbäret havtorn, säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Multifunktionell produkt

Många brun utan sol-produkter har olika nyanser som du kan kan välja mellan, men här behöver du bara en enda produkt till ansikte och dekolletage. Less is more-principen, som präglar tänket bakom alla hudvårdsprodukter från M Picaut, gäller även här. Att ett fåtal produkter, fullproppade med de finaste ingredienserna, ska ha kraft nog att göra mycket för huden. Du räknar själv ut hur många droppar du behöver genom att prova dig fram. Testa 2-3 droppar första gången och öka steg för steg för att få fram exakt dos som passar dig.
–Tanken är att du bygger upp dosen och tar lite varje dag tills du når det resultat du gillar. På så sätt kommer ditt nyfunna glow att se väldigt naturligt ut, säger Mette Picaut.

Golden Elixir Self Tan Drops är parfymfri, har lång hållbarhet och innehåller en mängd spännande naturliga ingredienser. Vad sägs om superbäret havtorn som ger huden en C-vitaminboost och motverkar ålderstecken, provitamin B5 som fuktboostar, lugnar och reparerar samt aloe vera som fungerar läkande och fuktighetsbevarande och påskyndar den naturliga celltillväxten.

– Jag tror att Golden Elixir Self Tan Drops kommer att bli en stor favorit hos många! Jag älskar att den är så enkel att applicera och ger ett så otroligt fint och naturligt resultat. Dessutom är den dryg och återfuktar huden härligt, precis som ett riktigt bra fuktserum ska göra!

Handla Golden Elixir Self Tan Drops (30 ml) i InCare Shop.

Pris: 499 kr

Golden Elixir Self Tan Drops

 • Bygger gradvis upp en solkysst hud.
 • Ger en diskret och naturlig look.
 • Ger en djupgående fuktboost.
 • Stärker hudens barriärfunktion.

Ingredienser

 • Aloe vera återfuktar huden på djupet.
 • Havtorn läker skadad hud och motverkar solens skadliga strålar.
 • DHA och Erythrylose ger solkysst hud utan solexponering.
 • Fuktkomplex med sockerarterna Xylitylglucoside, Anhydroxylitol och Xylitol återställer och balanserar hudens fuktnivåer.

Såhär använder du Golden Elixir Self Tan Drops:

 1. Välj serum eller ansiktskräm.
 2. Droppa eller pumpa ut lagom mängd av ditt serum eller din kräm direkt i handflatan.
 3. Dosera 2-3 droppar är att börja med till ansiktet och testa dig fram för att utöka stegvis vid behov.
 4. Blanda dropparna noga med serum eller kräm innan du applicerar på huden.
 5. Applicera blandningen jämnt över ansiktet, och kom även ihåg hals och dekolletage.
 6. Tvätta händerna noggrant efter applicering för att undvika att färgen fastnar i handflatorna.
 7. Golden Elixir Self Tan Drops ger gradvis effekt med ett synbart resultat efter runt 4 timmar

Till InCare Shop!

Läs gärna mer på M Picauts egen hemsida!

Varmt välkommen till InCare - Din lokala hudvårdssalong och yoga pt studio i Svinninge, mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Här erbjuder jag ekologisk hudvård och traditionell yoga med hållbarhet och hygien i fokus.


Titta in i InCare Shop efter svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut Skincare och 100 % giftfria yogaprodukter från Yogiraj. Eller boka lyxiga och ekologiska hudvårdsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, och klassisk massage. Och investera i kropp och sinne genom pt yoga lektioner och yogakurser.


Kontakta mig gärna! Varma hälsningar / Cecilia Marberg, Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare.

Ecoluxury Herbal Teas
Beauty Shortlist Awards -24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

My Cart
Wishlist
Categories