Klassisk Massage

Jag utför klassisk, svensk massage där vi släpper på spänningar, stress och ömhet i kroppen. Det är viktigt att du är frisk så att vi inte stör lymfsystemets arbete med att ta hand om infektionen. Rådgör med läkare vid graviditet eller allvarlig sjukdom.

Avslappnande hårbottenmassage där vi lättar på spänningar runt huvudet. Vi ger även en lyxig touch till dekolletage, axlar, nacke och örsnibbar med svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare.

15 min • 395 kr

Avslappnande ryggmassage med svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare, där vi släpper på spänningar i ryggen, axlar och nacke. Vi avslutar med en lyxig touch av avkopplande massage för nacke, dekolletage, örsnibbar och skalp.

30 min • 595 kr

Avslappnande kroppsmassage för hela kroppen inkl händer och fötter, med svenska och ekologiska produkter från M Picaut Skincare, där vi fokuserar extra på spänningar i rygg, axlar och nacke (eller enligt annat önskemål). Vi avslutar med en lyxig touch av avkopplande massage för nacke, dekolletage, örsnibbar och skalp.

60 min • 895 kr
Länk till att hitta alla behandlingar hos InCare - hudvård, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning.
Länk till Bokadirekt för bokning på nätet - hudvård och yoga, ansiktsbehandling, fransar & bryn, fotvård, manikyr, klassisk massage, ryggbehandling och vaxning, samt yogalektioner, yogakurser, yogaevents och yogaretreats
Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories