Köp Presentkort

Köp ett uppskattat presentkort till någon du tycker om! Finns det något bättre än att få en härlig upplevelse i present? Lite egentid för kropp och själ mitt i vardagens stress och fix. Här kan du välja två miljövänliga sätt att ge bort en fin gåva till någon.

Vill du ge bort ett fysiskt presentkort? Då finns alternativet på återvunnet papper. Du kan välja en förbestämd tjänst eller ett fast belopp. Kom förbi och hämta kortet själv eller så skickar jag det till dig eller jubilaren i fråga. Kontakta mig!

Vill du värna ännu mer om miljön och ge bort ett digitalt presentkort? Då kan du handla det direkt inne på InCare’s sida på Boka Direkt. Där väljer du ett fast belopp och får sedan ett digitalt gåvobevis som du kan messa/maila till jubilaren eller skriva ut på papper om du hellre önskar det. Med gåvobeviset följer en kod som sedan används vid bokning av tjänst.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Already got an account?

Close

Categories