Att göra en beställning av produkter medför ett betalningsansvar för det du har beställt. Du måste vara 18 år för att få handla via webshopen, om du är under 18 år behöver målsman göra din beställning. Du får alltid en skriftlig bekräftelse på din beställning.

Betalningen sker via Swish och måste gå igenom för att beställningen ska slutföras. Priserna är inklusive moms. Moms för produkter är 25 % och specificeras i kassan samt på orderbekräftelse och kvittens. Vi reserverar oss för uppenbara felskrivningar.

Frakten är fri inom Sveriges gränser. Du kan välja att få dina produkter skickade eller att hämta dem själv i vår butik. Vi skickar alla paket med Postnord och om paketet är för stort för att levereras till din brevlåda får du en avi till det utlämningsställe som Postnord använder där du bor.

Leveranstiden är normalt mellan 1-3 vardagar men vi reserverar oss för förseningar vid stora kampanjer eller andra oförutsedda händelser. Vi reserverar oss även för förseningar från Postnord eller ombud på din ort. Ditt paket ligger normalt kvar hos ombud i 14 dagar efter första avisering. Beställda varor som inte hämtas ut från ombudet debiteras med 200 kr.

Om en beställning inte har skickats från oss kan du avbeställa din order. Om vi redan har hunnit skicka dina varor har du enligt distanshandelslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar ångra ditt köp eller byta produkter, innan du returnerar varorna. Beställda varor som inte hämtas ut från ombud debiteras med 200 kr.

Om du vill returnera varor är det viktigt att du kontaktar oss först. Det är även viktigt att du ser till att de är förpackade så att de inte kan klämmas eller skadas på annat sätt. Använd en stabil och vadderad förpackning där varan får tillräckligt med plats och kan vadderas runt om så att den inte ligger lös. En förutsättning för att vi ska godkänna returen är att produkten är hel och oanvänd samt att förpackningen är obruten och intakt!

För att få tillbaka pengar för en retur måste du se till att den är oss tillhanda senast 14 dagar efter att du kontaktat oss om att du ångrat ditt köp. När vi har godkänt din retur med oanvända och intakta produkter samt obrutna och intakta förpackningar betalar vi tillbaka pengarna för dessa senast 14 dagar efter ditt meddelande. Du betalar själv returkostnad och vi ansvarar inte för leveransen till oss. Vi löser inte heller ut försändelser som inte är fullt frankerade. En förutsättning för återbetalning är att du på riktiga grunder har hävt ditt köp, att varorna är i godkänt skick och levererade åter till oss inom 14 dagar!

Om en produkt inte finns i lager meddelar vi dig om detta och du får då möjlighet att vänta på varorna, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varorna helt.

Om det skulle vara något tillverkningsfel på din vara kan du reklamera den. Kontakta oss så snart du kan efter att du tagit emot varan, dock senast efter 30 dagar. Vid godkänd reklamation ombesörjer InCare att du får en ny produkt alternativt återbetalar kostnaden för produkten.

InCare är auktoriserad återförsäljare av samtliga varumärken i vår webshop. Garantier på varor lämnas av respektive tillverkare. InCare lämnar inga ytterligare garantier utöver dessa.

På InCare finns alla ingredienser listade och vilka produkter de används i. Du hittar alla ingredienserna under varje specifik produkt i webshopen samt under menyfliken “ingredienser“, under M Picaut Skincare. InCare ansvarar inte för att dessa förteckningar är kompletta då leverantören kan uppdatera sina formuleringar utan att vi hinner ändra på vår hemsida.

M Picaut Skincare innehåller inga allergener, men det kan ju ändå vara så att just du är överkänslig mot någon ingrediens. Om du är det minsta osäker eller orolig är du välkommen att kontakta oss om innehållet så att vi kan dubbelkolla detta med leverantören innan ditt köp. InCare ansvarar inte för allergiska reaktioner.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories