Supernatural Defence Tinted Rich Cream solskydd från M Picaut Skincare. Ekologisk solkräm BB-cream med SPF30, anti-age och glow. Ekologiska solskydd online. Nyheter.

Ekologisk solkräm med glow

Nyhet i InCare Shop! Ekologisk solkräm och foundation från M Picaut!

Supernatural Defence Tinted Rich Cream med akaciablomma, solros och jojobaolja skyddar, slätar ut fina linjer och jämnar ut hudtonen, samtidigt som den ger fantastisk lyster.

– Det är en lätt foundation, SPF 30 och fuktkräm, allt i ett! säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Äntligen kan vi på InCare stoltsera med en ekologisk solkräm i sortimentet, som inte kompromissar med såväl miljövänlighet som användarvänlighet! Lagom till att vårsolen har börjat titta fram lanserar nu prisbelönta M Picaut Swedish Skincare en solsäker nyhet. En mild solskyddsfaktor med naturliga och säkra fysikaliska solfilter på SPF 30, som skyddar huden mot solens skadliga UV-strålar samtidigt som den återfuktar och ger en fantastisk glow up.

– Just solskyddsfaktor är kanske den produkt som våra kunder har efterfrågat mest under alla år, och nu är den äntligen här! säger Mette Picaut, grundare och vd på M Picaut Swedish Skincare.

Less is More

Supernatural Defence Tinted Rich Cream tar fram det allra bästa i huden samtidigt som den stärker och skyddar. Förmågan att ha flera funktioner i en och samma produkt är helt i linje med M Picaut’s “Less is more”-tänk. Att ett fåtal hudvårdsprodukter, fullproppade med de finaste ingredienserna, ska ha kraft nog att göra så mycket som möjligt för huden.

– Målet var att hitta en solskyddsprodukt som också fungerar för mogen hy. Det är verkligen inte lätt att hitta, trots det gigantiska utbudet i hyllorna. Antingen har krämerna för tunn täckning eller fel färgton, vilket kan göra att huden ser äldre ut än vad den är, säger Mette Picaut.

Foundation

Tack vare sina färgkorrigerande pigment passar Supernatural Defence Tinted Rich Cream som foundation för de flesta hudtoner. Genom att massera in krämen i ansiktet värmer friktionen upp och finfördelar pigmenten så att de smälter in i huden. Krämen ger en lätt till medium täckning för No Makeup Look, och går därefter att bygga på om man vill öka täckningsgraden på önskade områden.

– Det ger en jämn och magiskt vacker hy som ser osminkad och naturlig ut. Det här är verkligen en riktig röda mattan-produkt som gör vardagen lite härligare! säger Mette Picaut.

Ekologisk solkräm

Supernatural Defence Tinted Rich Cream är en riklig och ekologisk solkräm med upp till 95 % ekologiska ingredienser såsom akaciablomma, solros och jojobaolja. Konsistensen är krämig och riklig utan att bli ”stabbig” som många andra ekologiska solskydd kan vara.

Akaciablomma

Lugnar känslig och irriterad hud, samtidigt som den återfuktar och bildar en skyddande film på hudytan.

Solrosolja

Är en mild olja som lätt absorberas av huden och även verkar mjukgörande och antiinflammatorisk. Den är också rik på Omega 6 som stärker hudens egen skyddsbarriär samt Tocopheroler (vitamin E) som är effektiva antioxidanter.

Jojobaolja

Är en mjukgörande och skyddande gyllengul olja med en unik sammansättning av fettsyror, som snabbt går in i huden och binder fukten. Fantastisk törstsläckare för torr hud som bildar en skyddande barriär på hudytan vilken hjälper till att låsa in fukten, utan att täppa till porerna. Har även ett naturligt solskyddsfilter på SPF 4 och lämnar en sammetslen yta.

Tillsammans lugnar och reparerar dessa fina oljor huden och ger den bättre elasticitet. Solkrämen innehåller också fysikaliska solskydd av naturliga mineraler som zinkoxid och titandioxid, vilka ger SPF 30 och skyddar mot både UVA och UVB-strålning, samtidigt som de är snälla mot känslig hud.

Resultatet är en solskyddsfaktor som neutraliserar rodnad och ger huden en lätt till medium täckning och jämnare hudton.

– Vår solskyddsfaktor tar fram det allra bästa i huden samtidigt som den trollar bort små skavanker. Dessutom är den perfekt för mogen hy eftersom den sitter som en smäck utan att glida av eller fastna i fina linjer eller rynkor. Det här är en riktig drömprodukt, säger Mette Picaut.

Supernatural Defence Tinted Rich Cream
  • Solskydd med SPF 30 som skyddar mot UVA och UVB-strålning.
  • Ger en lätt till medium täckning som går att bygga up vid önskemål.
  • Ger en fin och naturlig finish med vacker glow up.
  • Ökar fuktnivåerna i huden och reducerar torrhetslinjer.
  • Passar de flesta hudtoner tack vare sitt färgkorrigerande pigment.
Ingredienser:
  • Akaciablomma som återfuktar och lugnar känslig och irriterad hud.
  • Solros som är rik på vitaminer och mjukgör huden på djupet.
  • Jojobaolja som ger en skyddande barriär på hudytan. Låser in fukt, ger elasticitet, lugnar och reparerar.
  • Lecitin som bevarar fukten och stärker hudens naturliga försvar.
  • Zinkoxid och Titandioxid som är naturliga mineraler vilka skyddar känslig hud genom att reflektera bort solstrålarna.

Du hittar Supernatural Defence Tinted Rich Cream i InCare Shop!

Pris: 599 kr

Storlek: 40 ml

Du kan också läsa mer på M Picauts egen hemsida.

Varmt välkommen till InCare - Din lokala hudvårdssalong och yoga pt studio i Svinninge, mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Här erbjuder jag ekologisk hudvård och traditionell yoga med hållbarhet och hygien i fokus.


Titta in i InCare Shop efter svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut Skincare och 100 % giftfria yogaprodukter från Yogiraj. Eller boka lyxiga och ekologiska hudvårdsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, och klassisk massage. Och investera i kropp och sinne genom pt yoga lektioner och yogakurser.


Kontakta mig gärna! Varma hälsningar / Cecilia Marberg, Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare.

Beauty Shortlist Awards 2024
Nytt bonussystem på InCare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

My Cart
Wishlist
Categories