Ny bonus med rabatt

Nytt bonussystem på InCare

Nyhet på InCare – nu börjar vi med ett nytt bonussystem för alla kunder!

Nu får alla kunder en generös bonus i vårt nya bonussystem InCare Bonus, som leder till återbäring med rabatt på ekologisk hudvård och yoga här på InCare i Svinninge, Åkersberga. Du kan även använda din återbäring till våra ekologiska produkter från M Picaut Skincare och Yogiraj.

Med vårt nya bonussystem InCare Bonus tjänar du nu bonuspoäng på varje krona du spenderar på hudvård och yoga här på InCare, 1 kr = 1 bonuspoäng. När du sedan har kommit upp i 5000 poäng får du en generös återbäring på minst 150 kr skickad till din mail, vilket motsvarar en bonus på 3 %. Denna återbäring kan du vidare använda som betalning på InCare, för alla våra tjänster och/eller produkter. Efter noga undersökning kan vi konstatera att 3 % bonus till ”vad man vill” är en av de bästa bonusarna på marknaden!

Hur kommer du upp i bonus?

InCare Bonus är till för alla kunder med fritt val hur snabbt du vill komma upp i bonusnivå. Om du går lite mer sporadiskt på behandling eller handlar bara någon gång ibland, då tar det givetvis längre tid. Men om du går som stamkund på InCare och följer våra rekommendationer för återbesök och råd om lämpliga produkter för att förlänga behandlingen hemma, då går det betydligt snabbare. För att ge lite förslag som du lättare kan relatera till, har vi räknat på några exempel på behandlingar och tjänster som leder till bonusnivå.

Behandlingar och tjänster

När det gäller våra produkter så har ju alla olika priser vilket gör det lite svårare att ge konkreta exempel. Men säg att du skulle följa en vanligt förekommande rekommendation för basic hemmabehandling!

Produkter för hemmabehandling

Då har du redan kommit upp i ca 2500 bonuspoäng utöver eventuell behandling. Sedan ponerar vi vidare att du vid nästa tillfälle skulle vilja komplettera till en mer avancerad hudvårdsrutin.

Produkter för avancerad hudvårdsrutin

Ja, då har du tjänat ihop dina 5000 bonuspoäng utöver eventuell behandling. Vidare finns det ju många fler varianter på produktköp både när det gäller hudvårdsprodukter och även yogaprodukter, men du har säkert redan förstått (bonus)poängen!

Titta gärna in i vår behandlingsmeny och unna dig lite egentid!

Varmt välkommen till InCare - Din lokala hudvårdssalong och yoga pt studio i Svinninge, mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Här erbjuder jag ekologisk hudvård och traditionell yoga med hållbarhet och hygien i fokus.


Titta in i InCare Shop efter svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut Skincare och 100 % giftfria yogaprodukter från Yogiraj. Eller boka lyxiga och ekologiska hudvårdsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, och klassisk massage. Och investera i kropp och sinne genom pt yoga lektioner och yogakurser.


Kontakta mig gärna! Varma hälsningar / Cecilia Marberg, Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare.

Ekologisk solkräm med glow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

My Cart
Wishlist
Categories