M Picaut Skincare. Ekologisk Hudvård. Alltid på InCare. Ekologiska Produkter.

M Picaut Skincare – en grön historia

M Picaut Skincare strävar alltid efter att göra så litet avtryck som möjligt på miljön!

M Picaut Skincare erbjuder maximalt innehåll av rena, ekologiska samt noga utvalda ingredienser i deras hudvårdsprodukter. Från rena odlingar som ligger så nära som det bara går, där odlaren har omsorg om såväl plantor som miljö. Inga produkter är testade på djur och alla, förutom två, är även 100 % veganska.

Glasflaskorna är gjorda av återvunnet glas och tillverkade i Italien på ett företag där familjen har drivit detta i flera generationer.

Alla deras pappersförpackningar är även dom tillverkade på ett familjeföretag, där tredje generationen gör kartonger i Helsingborg. Pappret kommer direkt från ett pappersbruk i Dalarna, och etiketterna är tillverkade på ytterligare ett företag i Skåne.

Plastflaskorna är gjorda av miljövänlig plast med en strävan efter att göra så lite inverkan som möjligt på miljön.

M Picaut Skincare fabriken hittar du i Dalarna där man använder vatten från trakten och grön el. Och deras lager ligger i Borås så det blir aldrig några långa transportsträckor.

För M Picaut, likväl InCare, känns detta självklart då vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer deras produkter. Grundaren Mette Picaut vill att du med gott samvete ska kunna ge dig själv effektiv skönhet med omtanke. Därför har hon skapat en hudvårdsserie som hon själv alltid önskat att hudvårdsprodukter ska vara: Rena, effektiva och underbara att använda!

Varmt välkommen att botanisera vidare i InCare Shop!

Du kan även läsa mer om M Picaut på deras hemsida.

Varmt välkommen till InCare - Din lokala hudvårdssalong och yoga pt studio i Svinninge, mellan Åkersberga, Vaxholm och Täby. Här erbjuder jag ekologisk hudvård och traditionell yoga med hållbarhet och hygien i fokus.


Titta in i InCare Shop efter svenska och ekologiska hudvårdsprodukter från M Picaut Skincare och 100 % giftfria yogaprodukter från Yogiraj. Eller boka lyxiga och ekologiska hudvårdsbehandlingar såsom ansiktsbehandling, frans och brynfärgning, fotvård, och klassisk massage. Och investera i kropp och sinne genom pt yoga lektioner och yogakurser.


Kontakta mig gärna! Varma hälsningar / Cecilia Marberg, Auktoriserad Hudterapeut & Certifierad Yogalärare.

Rättvist Sheasmör från kvinnokooperativ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

My Cart
Wishlist
Categories