M Picaut Skincare

M Picaut Skincare • Ecoluxury made in Sweden – Det är ett självklart val för mig att arbeta med produkter som är hållbara både för människa och natur. Produktserien är liten i antalet produkter, men desto större när det gäller effektivitet och resultat.

Filosofi

Grundaren av M Picaut Skincare heter Mette Picaut. Hon kommer från Göteborg och har bakgrund inom både svensk sjukvård och kinesisk medicin. Mette tror på ”Less is More”. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från rena odlingar där odlaren har omsorg om plantor och miljö. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Mette vill att du med gott samvete ska kunna ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

Omtanke

Att skapa ekologiska produkter med lyxkänsla utan onödiga utfyllnader är en stor utmaning, men det går. M Picaut har maximalt med rena och ekologiska ingredienser i sina hudvårdsprodukter som de kombinerar med exklusiva biopatent, ett modernt tänk och att allt ska vara allergenfritt. Tillverkningen av produkterna sker i Sverige med grön el och rent dalsländskt vatten. Förpackningarna är i återvinningsbart glas eller miljövänlig plast med strävan efter att göra så lite inverkan som möjligt på miljön. Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Ingen av produkterna testas på djur och sjutton av de arton produkter som finns i sortimentet är 100 procent veganska. 

Resultat

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv och resultatinriktad hudvårdsserie för ansikte och kropp. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti-Age. Produkterna är ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Mette tycker att det är viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i hennes produkter. Hon har gjort en serie som hon själv alltid önskat att hudvårdsprodukter ska vara. Rena, effektiva och underbar att använda!

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories